Това , така и множество военни блогъри. В Москва жена е

...
Това , така и множество военни блогъри. В Москва жена е
Коментари Харесай

Мастило в урната, горящи бюлетини и коктейл Молотов - изборите ...

Това, по този начин и голям брой военни блогъри.

 

В Москва жена е изляза багра в урната. Правителството на Воронежка област също заяви за " зелена течност ", излята в урните в две изборни секции в Борисоглебск. Полицията е задържала избирателки на възраст 58 и 66 години. За опити за заливане на урните с багра се оповестява и в областите Симферопол, Волгоград и Новосибирск. В други два района - Ростовска област и Карачаево-Черкезия, в урните е било изсипано мастило, а Следственият комитет е образувал наказателни каузи, предаде  " Медуза ".

В изборна секция в московския квартал Марийно стара гласоподавателка излива запалителна течност в кабината за гласоподаване, подпалва я и стартира да снима, написа SotaVision.

 

Руското без значение издание " Медуза " оповестява още за коктейли " Молотов ", хвърлени по секции. Коктейл " Молотов " е бил хвърлен върху предверието на секция в Санкт Петербург, оповестява " Фонтанка ". Полицията е задържала 21-годишно момиче. Друг коктейл " Молотов " е бил хвърлен по изборна секция в Когалим в Ханти-Мансийския самостоятелен окръг, оповестява локалната изборна комисия. Отново жена е била арестувана.

 



 



Избирателка изсипва багра в урната. Кадрите са от Москва.

 



 

Също по този начин, прокуратурата в Москва предизвести жителите на града да не вземат участие в митингите пред изборните секции на 17 март по обяд. Руската съпротива предложи предизборна протестна акция, наречена " По пладне против Путин ". Акцията допуска, че тези, които са срещу Путин, ще дойдат до изборните секции едновременно - в 12 ч. на обяд на 17 март.

 

Акцията " По пладне против Путин " бе подкрепена от колонията от Алексей Навални. След гибелта на политика неговият сподвижник Леонид Волков назова присъединяване в акцията " По пладне против Путин " " политическо наследство на Алексей Навални ".

 

Малко евентуално е изолирани публични митинги против президентските избори в Русия и президента Владимир Путин да повлияят на хода или резултата от президентските избори в Русия, в случай че не се стигне до необятно публично присъединяване, което също е малко евентуално, отбелязва обаче Институтът за проучване на войната (ISW).

 

В Русия през вчерашния ден започнаха президентските избори - гласуването ще продължи три дни от 15 до 17 март. Неделя, 17 март, се смята за главен ден на гласуването.

.

, окупирани от съветските войски по време на пълномащабната инвазия в Украйна.

 

Украинското външно министерство прикани съгражданите си, живеещи в окупираните територии, да не гласоподават на президентските избори в Русия. Върховната рада се обърна към интернационалната общественост с апел да осъди провеждането на съветски избори в окупираните елементи на Украйна.

 

Изборите в тези области, несъмнено, са противозаконни., който ще насочи послания, че изборите в окупираните от Русия Крим, Донецк и Луганск са противозаконни и незаконни. Протестът ще се организира пред Посолството на Русия у нас и ще стартира в 17:00 часа на 17 март.

" Така наречените " избори " са още един инструмент за завземане на окупираните територии. Украинските жители са принудени да вземат участие в този фарс посредством принуждение ",.

 

" Украинците във краткотрайно окупираните територии интензивно и пасивно се съпротивляват на нашествениците, като са подложени на репресии и наказателни акции на вражеските специфични служби.

 

След по този начин наречените " избори " пропагандата цинично ще лъже за " високата изборна интензивност " и, несъмнено, за " поддръжката " за Путин във краткотрайно окупираните територии. Това е още една причина, заради която " преизбирането " на диктатора не може да бъде прието ", показват още оттова.

 

ФрогНюз

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР